ENGLISH I ESPAÑOL I CATALÀ

 

2012
Trophée ARCHIZINC 2012 (5ª edició) a l'edifici "La casa dels Xuklis" a la categoria de Equipaments Públics. Paris (França).

Premi Teula de Plata del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) a MBM Arquityectes per la donació a l'Arxiu Històric del COAC del seu arxiu professional. Barcelona.

2011
Primer Premi a la millor gestió d'obra per l'edifici dpoficines per a RBA Editors, concedit per la AEDIP (Asociación Española de Dirección Integrada de Proyectos). Madrid (MBM anb Tècnics G3).

2010
Primer Premi al concurs per la construcció d'una Nova Escola a Abrera (Barcelona). (MBM Arquitectes amb Gil-Ventura arquitectes i Constructora CRC)

Primer Premi al concurs internacional de Rehabilitació del centre antic de Hyères (França)

Primer premi al concurs internacional Projecte urbà de requalificació de l’àrea al voltant de STU Pasubio i STU Stazione. Via Trento a Parma (Itàlia)

2009
Premio Urbanística 2009. Sezione Qualità delle Infrastrutture e degli Spazi Pubblici per al projecte de la Nova Estació de Parma a Itàlia, atorgat pel Urban Promo’09 de Venècia (Itàlia)

Guardó Marta Mata 2009 atorgat per l’Associació de Mestres Rosa Sensat per la actitud pedagògica en la seva trajectòria en arquitectura escolar. Barcelona

2006
Silver Jubilee Cup atorgada pel Royal Town Planning Institute, a la ciutat de Plymouth pel projecte de MBM i AZ Urban Studio ‘Pla per a Plymouth’ (Anglaterra) (amb AZ Urban Studio)

2003
Primer premi al concurs internacional Groot Zieken Gasthuis-terrein per a urbanitzar l’àrea del antic hospital general de ‘s-Hertogenbosch (Holanda)

Premi FAD 2003 d’Interiors Efímers per l’exposició “Gaudí. La recerca de la forma” al Saló del Tinell de Barcelona. (Lluís Pau i MBM Arquitectes).

2002
Primer premi al concurs Internacional Masterplan Study for Hastings and Bexhill. Hastings (Anglaterra)

2001
Premi Ciutat de Barcelona 2000 d’Arquitectura i Urbanisme, per la reestructuració de les Casernes de Roger de Llúria a Barcelona, per ubicar-hi l’edifici de la Universitat Pompeu Fabra. Barcelona.

Primer premi al Concurs Internacional per al Museu del Disseny de Barcelona (DHUB) a la Plaça de les Glòries. Barcelona.

Primer premi al Concurs Internacional per a l’Ordenació de l’entorn de la Estació Internacional de Canfranc per a transformar-la en un gran centre turístic del Pirineu aragonès. Osca.

Primer premi al Concurs Internacional per al disseny urbà de 20 Ha. a l’Àrea de Markets Frameworks. Dublín.

Premi Dècada 1991-2001 de la Fundación Oscar Tusquets Blanca al conjunt urbanístic del Port Olimpic.

2000
Primer premi al concurs Internacional Programma di riqualificazione urbana dell’area De-Cecco per a habitatges, comerços i oficines a Pescara (Itàlia).

1999
Primer premi al concurs internacional London’s Arc of Opportunity Design Competition del London Borough of Newham per al desenvolupament de 550 Ha. al East-End de Londres (Anglaterra).

1997
Primer premi al concurs internacional Buchanan street Design per a la remodelació de Buchanan Street a Glasgow (Anglaterra)

Primer premi al concurs internacional Mision Perrache-Confluent per al desenvolupament urbanístic de la zona Perrache - Confluent a Lyon (França)

Premi LAUS Excel·lència 1996 per l’Exposició Commemorativa ‘Barcelona Museu d’art Contemporani 1960-1963’ al MACBA. Barcelona  (Lluis Pau i MBM Arquitectes).

Premi 1ª Bienal d’Arquitectura de les Comarques Centrals de Catalunya per l’Exposició Obres Mestres del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya / Ajuntament de Vic al Museu Episcopal de Vic (Lluis Pau i MBM Arquitectes).

1996
Primer premi al concurs internacional Mission Lille 2004 per a la Vila Olímpica de Lille (França)

Primer premi al concurs per la construcció de l’Escola pública Vila Olímpica de Barcelona.

Primer premi al concurs per la construcció d’un CAP (Centre d’Atenció Primària) a Mollet del Vallès.

Primer premi al concurs per a la construcció d’un edifici d’habitatges de protecció Oficial a la Ronda de Dalt. Institut Municipal de l’Habitatge. Barcelona

1995
Premi Eric Lyons Housing Award 1994 per l’edifici d’habitatges Can Folch a la Vila Olímpica de Barcelona. Londres (Anglaterra)

1994
III Premi d’Honor Vila de Pedreguer al mèrit urbanístic i arquitectònic per la Vila Olímpica de Barcelona. Pedreguer (Alacant)

Premi LAUS de Plata pel muntatge de la Cerimònia d’Entrega dels Premis ADG/LAUS 94. Barcelona  (Lluís Pau i MBM Arquitectes)

Premi LAUS de Bronze pel muntatge de l’exposició Dennis Hopper. Bad Heart 1961-1993. Barcelona. (Lluís Pau i MBM Arquitectes)

Premi FAD d’Interiors Efímers 1993 pel muntatge de la Cerimònia d’Entrega dels Premis LAUS 92. Barcelona. (Lluís Pau i MBM Arquitectes)

1993
Premi II Anell de Fusta per les obres realitzades en fusta a la Vila Olímpica de Barcelona, atorgat pel Gremi de fusters, ebenistes i similars de Barcelona. Barcelona.

Primer premi ex-aequo al concurs internacional d’Idees per a Rummelsburger Bucht, Berlín

Primer premi al concurs internacional Cardiff Bay. Urban design and landscape architecture of Bute Avenue. Cardiff (Gales)

1992
Medalla d’Or ‘Barcelona 92’ atorgada per l’Ajuntament de Barcelona

1991
Primer premi al Concurs Internacional de Planificació urbana de 2’5 Km de costa de La Ciotat (França) (amb G. Daher d’Atelier9)

Primer premi al Concurs Internacional Opération Bassin Bérard per a la planificació d’una part del centre històric de Nimes (França)

Segon premi ex-aequo (juntament al projecte de l’arquitecte R. Castro) al Concurs Internacional L’Axe historique de Paris à l’Ouest de la Grande Arche de la Défense. Paris (França) (amb J.P. Buffi, P. Ayguavives i G. Bouchez)

Primer premi al concurs Parc de détente et de loisir du Lac de Lourdes (França) (amb Escudier, Gago i Laffont)

Premi FAD 1991 al millor espai urbà realitzat a Barcelona al Port Olímpic. (amb Albert Puigdomènech, arquitecte i Joan Ramón de Clascà, enginyer)

1990
Gran Premi FAD d’Interiorisme 1990. Barcelona  (Lluís Pau i MBM Arquitectes)

Premi FAD d’Interiors Efímers 1990 per la presentació del Canal + al Palau Sant Jordi de Barcelona. Barcelona  (Lluís Pau i MBM Arquitectes)

Primer premi al Concurs Internacional Un progetto per Siena per a la plaça Matteotti - La Lizza. Siena (Itàlia).

Primer premi al Concurs Internacional Opération Sextius-Mirabeau per l’ordenació d’una àrea centrica d’Aix en Provence (França) (amb  F. Guy i R. Inglésakis d’Atelier 9, i J.P. Siame).

1984
Premi Formica 1984 a la Rehabilitació de la Masia Can Sumarro per a Biblioteca a L’Hospitalet de Llobregat. Barcelona (Lluís Pau i MBM Arquitectes)

Premi FAD 1984 al millor edifici restaurat a Barcelona  per l’edifici Palau Pons i Pasqual d’E. Sagnier al Passeig de Gràcia, 2-4. Barcelona. (amb Espinet/Ubach Arquitectes)

1981
Primer premi en el concurs organitzat per la Internationale Bauausstellung Berlin 1984 pel projecte Kochstrasse/Friedrichstrasse a la Südliche Friedrichstadt. Berlín. Alemania

Premi Nacional d’Urbanisme. Ministerio de Obras Públicas. Madrid

1979
Premi FAD 1979 al millor edifici realitzat a Barcelona per la Mansana La Salut a Sant Feliu de LLobregat. Barcelona

Dos primers premis en el concurs de Centres Docents, convocat pel Ministeri d’Educació i Ciencia. Madrid.

1976
Premi ADI/FAD 1976 “Delta d’Or” de disseny industrial per les façanes prefabricades Modulbetón. Barcelona

1975
Primer premi al concurs d’avantprojectes d’Unitats residencials. Banc Garriga Nogués. Barcelona.

1966
Premi FAD 1966 al millor edifici realitzat a Barcelona per l’edifici al carrer Borrell, 87-89. Barcelona

Premi ADI/FAD 1966 “Delta de Plata” de disseny industrial pel Globo MBM.. Barcelona

1962
Premi FAD 1962 al millor edifici realitzat a Barcelona per l’edifici al carrer Escorial, 50. Barcelona

1959
Premi FAD 1959 al millor edifici realitzat a Barcelona per l’edifici al carrer Pallars, 299-317. Barcelona.

       
Layer 4 copy 2 copia 4
Layer 4 copy 2 copia 3
Layer 4 copy 2 copia 2
Layer 4 copy 2 copia
Colocar aquí el contenido para id " ayerIDP"
Layer 4 copy 2 copia 2
MBM Plaça Reial 18 :: 08002 Barcelona Spain :: T. (+34) 93 317 00 61 :: T (+34) 93 317 02 09 :: Fax: (+34) 93 317 72 66 :: E-mail mbm@mbmarquitectes.cat :: Estudi IDP T. (+34) 93 317 60 12 E-mail: lluispau@mbmarquitectes.cat
Layer 4 copy copia
Layer 4 copy copia